NOSALTRES

La companyia Scenarium va néixer durant l'estiu de l'any 2016. L'inici d'aquest projecte va sorgir a partir de la idea del retrobament entre els dos actors a l'escenari. Així que varen començar a preparar el seu primer espectacle: AL FINAL TOT S'ACABA. La companyia té com a objectiu promoure i fomentar el teatre en diferents àmbits tant dins com a fora de les Illes.

AITOR PÉREZ

Actor professional. Graduat a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears. Va iniciar-se al Teatre Sans als 14 anys. Va fundar conjuntament amb altres companys la cia Cucutrup de teatre amateur. Membre fundador de la companyia Idealogia amb la qual va participar juntament amb Joan Guasp a "La Marató de TV3" dedicada a la lluita contra el càncer. Director de la companyia audiovisual 7Arts que ha duit a terme un llargmetratge i diferents curtmetratges. Ha participat al musical: "RENT, la vie Boheme" com a Benny. Ha participat a diferents curtmetratges de les productores: "La Naranja Biónica i The Gimp Films. A més de participar en un capítol de la sèrie TREUFOC d'IB3. 

JOAN GUASP

Va iniciar-se dins el món del teatre des de molt petit al Teatre Sans, on va cursar 11 anys. En acabar va fundar conjuntament amb altres companys la companyia Cucutrup de teatre amateur. Després es va unir a la cia Idealogia, on va crear i actuar a diversos espectacles arreu de Mallorca i amb els que va experimentar sobre la relació públic-actor i els nous formats teatrals. S'ha format com actor a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB). Va treballar a l'espectacle "La culpa es de los Hípsters" durant una llarga temporada. Recentment ha acabat de gravar "Buscadores", una Web Sèrie a càrrec del director Iván R Gaset, actualment en procés de postproducció.

© 2017 by SCENARIUM.
 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now